FinaFit Detachering

Detachering

Bij FinaFit willen wij de cirkel rond te krijgen. Wij zien dat bij veel van onze klanten een schaamte zit om te praten over hun financiële situatie. Zij hebben het gevoel dat zij gefaald hebben in onze maatschappij en voelen zich niet goed genoeg. En dit begrijpen wij, want de wereld waarin wij nu leven staat vol met positieve zaken (kijk naar Instagram, Facebook, LinkedIn, et cetera). Er zijn nog weinig mensen die openlijk willen toegeven dat het niet zo goed met ze gaat. Dit wordt wel beter, maar we zijn er nog niet.

Mede hierdoor willen wij het liefste werken met ervaringsdeskundigen. Mensen die weten hoe het is om het financieel minder te hebben, die ook tegen dezelfde deuren van wet- en regelgeving zijn aan gelopen, die stress en een gevoel van radeloosheid hebben ervaren. Kortom zij kennen de klappen van de zweep, maar zij weten ook welke oplossingen er zijn en hoe je deze doelgroep het beste kunt bereiken en in beweging kunt brengen.

Ons inziens zijn mentaliteit en persoonlijkheid bij een Financieel Vitaliteitscoach, Budgetcoach of een Schuldhulpverlener belangrijker dan het hebben van een diploma. Je dient te beschikken over een goede balans tussen empathisch vermogen (inleven in de situatie van de klant) en resultaatgerichtheid (het oplossen van de schulden/financiële situatie op de lange termijn). Daarbij dien je een gezonde dosis lef te hebben om jouw klant aan te spreken op zijn of haar gedrag, structuur te bieden en zul je contact op moeten nemen (initiatief/assertiviteit) met schuldeisers om zo tot een goed schuldsaneringsplan te komen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om meer met ervaringsdeskundigen te werken, aangezien zij meestal van nature werken vanuit intrinsieke motivatie. Een Financieel Vitaliteitscoach, Budgetcoach of een Schuldhulpverlener wordt je niet zomaar. Hier heb je doorzettingsvermogen voor nodig en dit kan volgens ons alleen vanuit intrinsieke motivatie.

Als wij een geschikte kandidaat hebben, dan zullen wij deze persoon eerst bij ons laten werken om de mentaliteit, persoonlijkheid en de intrinsieke motivatie te bepalen. Als wij denken dat dit een geschikte kandidaat is, zal de medewerker de opleiding volgen en beschikt u over een medewerker met de juiste mentaliteit, persoonlijkheid, intrinsieke motivatie en de juiste papieren

Nadat de medewerker bij u is geplaatst zullen wij regelmatig met u en de medewerker contact onderhouden. Wij staan en geloven in warme contacten. Het team van FinaFit werkt vanuit het hart en niet vanuit het hoofd.

Mocht u geïnteresseerd zijn om één van onze medewerkers in te zetten op het gebied van Financiële Vitaliteit, Budgetcoaching of Schuldhulpverlening neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op