FinaFit Trainingen

Wij hebben diverse cursussen en trainingen:

Training Preventie & Vroegsignalering voor gemeenten

Vroegsignalering is dé manier om te voorkomen dat betalingsachterstanden verder oplopen en zich ontwikkelen tot een problematische schuldsituatie. Op basis van signalen van zorgverzekeraars, energiebedrijven, woningverhuurders en drinkwaterbedrijven benaderen medewerkers van gemeenten personen met betaalachterstanden proactief om hen hulp aan te bieden. Hoe maakt u vroegsignalering succesvol? Personen met betaalachterstanden zitten vaak niet te wachten op een bezoekje van de gemeente. Essentieel is dus de presentatie en communicatie bij een dergelijk contact. In deze training leert u alle aspecten van outreachend werken.
finafit---training-vroegsignalering-voor-gemeenten_1623928402.pdf

Training Preventie & Vroegsignalering voor werkgevers

Preventie & Vroegsignalering is dé manier om te voorkomen dat betalingsachterstanden van werknemers verder oplopen en zich ontwikkelen tot een problematische schuldsituatie. Problematische schulden veroorzaken hoge directe en indirecte kosten voor werkgevers. Een hoger ziekteverzuim en loonbeslagen zijn daar voorbeelden van. Eén op de acht werknemers heeft problematische schulden. Preventie & Vroegsignalering is een adviestool waarmee u de oorzaak van voornoemde extra kosten en stress bij de werknemer weg kunt nemen.
Donderdag 23 september Rotterdam
Donderdag 28 oktober Amsterdam
Donderdag 18 november Utrecht
finafit---training-preventie-en-vroegsignalering-werknemers_1623148264.pdf

Training Intake Problematische Schulden voor assurantietussenpersonen

Problematische schulden veroorzaken hoge directe en indirecte kosten voor werkgevers. Een hoger ziekteverzuim en loonbeslagen zijn daar voorbeelden van. Eén op de acht werknemers heeft problematische schulden. Hoe komt de werkgever tot een omslag waarbij er openheid is over privézaken, wanneer deze de werkgever raken? Werknemers met betaalachterstanden of loonbeslagen schamen zich hier doorgaans voor en komen moeilijk uit hun schulp. U kunt bijdragen aan de oplossing van dit probleem
finafit---training-intake-problematische-schulden-werknemers.pdf

Tarieven

Kosten voor deelname aan de training bedragen € 225,- per persoon, excl. btw en inclusief lunch.

Locaties: Akersloot, Amsterdam, Heerenveen, Zwolle, Deventer, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag. In company trainingen zijn ook mogelijk.

Meer informatie? Bel 085 130 67 73 of mail naar info@finafit.nl

Neem contact met ons op