Ondernemers

FinaFit helpt ondernemers direct met hun schuldenproblematiek.

Onze werkwijze

Intake tot eindrapportage in slechts enkele maanden

Persoonlijk contact

Persoonlijke ondersteuning voor een effectieve aanpak
FinaFit voor ondernemers

Ondernemer met schulden?

Bent u ondernemer en heeft u ernstige financiële problemen? Kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Of gaat uw financiële situatie op korte termijn drastisch veranderen, waardoor u zich nu al zorgen maakt over de toekomst?

Wacht dan niet te lang met hulp vragen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek. Wij adviseren en begeleiden u bij het afwikkelen en saneren van uw schulden. FinaFit biedt een totaaloplossing voor de aanpak van uw schuldenproblematiek. Bekijk hieronder over de werkwijze van FinaFit.

 • Snelle betalingsregelingen met schuldsanering
 • Geen wachtijden, start direct met een intake gesprek
finafit-driehoek
FinaFit voor ondernemers

Onze werkwijze

 • 01

  Inventariseren en stabiliseren

  Wij nemen contact op met de schuldeiser(s) en inventariseren de exacte schuldenlast.
 • 02

  Opstellen van het plan

  We hebben een totaalbeeld van de schulden en bekijken de aflossingsmogelijkheden. De uitkomsten hiervan brengen wij samen in een uitgebreid financieel plan waarin de uiteindelijke schuldsanering wordt samengevat. Wij gaan in onderhandeling met de schuldeisers met als doel de schulden zo snel mogelijk te saneren. Een eventueel gelegd beslag zullen wij altijd trachten op te heffen.
 • 03

  De uitvoering van het plan

  Wanneer wij een akkoord hebben bereikt met alle schuldeisers kan de uitvoering van het plan beginnen. Uiteraard ondersteunen wij uw daarin, en zorgen we er samen voor dat het plan succesvol is. Gedurende de gehele behandelingstijd is er regelmatig contact tussen u en de FinaFit consultant. Aan het eind van het traject ontvangt u een FinaFit rapportage. Daarbij geven wij persoonlijke tips en advies om financieel fit te blijven.
 • 04

  Afronding en evaluatie

  Na afloop van het FinaFit programma ontvangt u een evaluatieformulier. Wij vragen u onze dienstverlening te beoordelen, alsmede om suggesties ter verbetering. FinaFit is een organisatie die zich continu wil verbeteren.
FinaFit voor ondernemers

Persoonlijke ondersteuning

Waarom is ondersteuning zo belangrijk? Ondersteuning op financieel gebied, valt ook wel onder de noemer duurzame inzetbaarheid, verhoogt het levensplezier en werkplezier van de werknemer, ondernemer, zzp-er en familie. Plus het verlaagt directe en indirecte kosten van de werkgever, werknemer en ondernemer.

Veel mensen schamen zich voor het niet op orde hebben van hun eigen administratie en het hebben van schulden. Hierdoor steken zij liever hun hoofd in het zand. Het is belangrijk om te begrijpen dat financiële problemen nooit vanzelf weggaan. In tegendeel, ze worden erger. Daarom is het belangrijk een oplossing te zoeken.

Wij kunnen klanten individueel maar ook collectief helpen. Zo kunnen wij meerdere werknemers met problematische schulden tegelijkertijd helpen.
Dat noemen wij een collectieve schulddeal.

FinaFit voor ondernemers

Wat wij zijn

Budgetcoaches

Mis je het overzicht? Dan kunnen wij een budgetcoach voor jou inzetten.

Schuldsaneerders

FinaFit brengt de inkomsten, uitgaven, afloscapaciteit en kwijtscheldingen in beeld.

Juridsch Advies

Juridische ondersteuning tijdens het schuldsanerings traject.
FinaFit voor ondernemers

Plan een afspraak

FinaFit biedt een totaaloplossing voor de aanpak van de schuldenproblematiek van ondernemers.

Wij zijn zelf ondernemers, hebben naast schulphulpverlening ook een bancaire of accountancy, oud deurwaarders, oud bewindvoerders en consultancy achtergrond.

Daardoor kunnen wij ondernemers met problematische schulden en ook werknemers met problematische schulden begeleiden naar een stabiele situatie, zowel privé als zakelijk.